reTyre

reTyre je inovativna norveška startup kompanija, koja je kreirala prvu na svetu modularnu gumu za biciklu. Za tu inovaciju su dobili nagrade širom sveta, među kojima i Red Dot nagradu za dizajn najvišeg kvalieta.

Istraži

retyre-mockup

Zadatak

Kao što već piše, reTyre nije obična kompanija. Oni su izmislili nešto što većina ljudi nije videla, proizvod koji kada se malo zamislimo potpuno ima smisla. Samo se to niko pre toga nije setio. Naš zadatak smo odmah shvatili kao izazov da posetiocima njihovog sajta na brz način pokažemo sta je to što oni imaju da ponude.

Pristup

Rad sa kompanijom koja teži da bude drugačija i koja teži da postavi trendove zahtevao je od nas da predstavimo njihov brend na jedinstven i kreativan način. Baš kao što reTyre želi da poboljša korisničko iskustvo za svoje kupce, naš cilj je bio da pokažemo kako oni to mogu učiniti i šta je to što njihove proizvode čini jedinstvenim i potrebnim.

retyre-big-image
mobile-screens

Mobilni dizajn

Kako su jedna od target grupa B2C kupci, posebna pažnja je bila na mobilnoj verziji sajta. Zbog kupaca koji kupuju preko mobilnog, koristili smo princip mobilni prvo. To znači da je ovaj sajt inicijalno razvijan za mobilne uređaje, što je mnogo bolji pristup od samo responsive dizajna.

Selekcija prozivoda

Prikazivanje izbora proizvoda bio nam je fokus za početnu stranicu nakon inicijalnih objašnjenja proizvoda. To smo "spakovali" u animaciju koja privlači pažnju, i koja prikazuje sve moguće terene i vremenske uslove u kojima se reTyre proizvodi mogu primeniti.

Specifičnost proizvoda

Sa novim i kreativnim proizvodima potrebno je vreme da ih kupci prihvate. Čitanje opisa proizvoda može privući pažnju, ali bolji uvid u to kako proizvod izgleda i šta je to specifično je izazov za sebe. Zato smo kombinovali tekst i animacije kako bismo prikazali specifičnosti svih proizvoda, fokusirajući se na izgled i funkcionalnost.

contact-about-us-trail-rider

Rezultati

Sajt je dobio mnogo pohvala iz više izvora. Klijenti i partneri reTyre-a su bili oduševljeni našim radom. Takođe i svi naši klijenti i partneri su pohvalili kako sam inovativan proizvod, tako i naš rad. Posetite sajt da steknete najbollji utisak.

Aktivan

Maj 2019.

Klijent

reTyre.co

Platforma

WordPress

Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!