O NAMA

Mi smo tim mladih ljudi, veštih u web dizajnu i programiranju. Mi na naše klijente ne gledamo kao kratkoročni izvor zarade, već želimo da uradimo sve što je do nas da uspete u svojim namerama. Vaš uspeh znači da smo uradili dobar posao, a to je ono što nas zaista čini uspešnim. Cilj nam je da pružimo najbolju moguću uslugu po pristupačnoj ceni, da u nama vidite pouzdanog partnera koji radi u Vašem interesu.

VAŠ ONLINE DIGITALNI PARTNER

WEB DIZAJN

Dizajniramo profesionalne web sajtove, koji ne samo da izgledaju posebno, već su funkcionalni i atraktivni za posetioce. U savremenom svetu, je sve ubrzano. Nemamo vremena za popravku. Prvi utisak je poslednji utisak, što je posebno izraženo na internetu. Pa, ostavite dobar utisak.
kreativan web dizajn

Kreativni web dizajn

Sajtic je tim kreativnih web dizajnera. Akcenat stavljamo na dizajnu i funkcionalnosti. Dizajniramo sajtove sa pažnjom na svakom detalju, kako bi predstavili u pravom svetlu šta je to što nudite posetiocima Vašeg sajta. Mi razumemo web dizajn, pratimo najnovije trendove sa velikom pažnjiom kako bi dostavili najbolja rešenja koja su trenutno aktuelna.

Najnovije tehnologije

Razvijmo sajtove koji nisu samo vizuelno perfektni, već i praktični od dubine do sjajne površine. Kreiramo sajtove koji su jednostavni za korišćenje kranjim korisnicima kojima su namenjeni. Koristeći najnovije tehnologije, dizajniramo sajtove koji su kompatibilni sa svim modernim pretraživačima.

najnovije tehnologije u web dizajnu
responsive web dizajn

Mobile friendly

Sajtovi koje dizajniramo se prilagođavaju svim rezolucijama. To znači da naši sajtovi rade na svim prenosivim uređajima. Tabletima i mobilnim telefonima. Pravimo sajtove praktične za upotrebu na mobilnim uređajima. Sa povećanjem pretrage na mobilnim uređajima potrebno je da sajt bude responsive dizajniran.

Želite profesionalan web dizajn?

Pružamo svim našim klijentima samo najbolje iz oblasti web dizajna i developmenta. Kreiramo sajtove koji su bezbedni, jednostavni za korišćenje i koji će povećati zaradu Vaše kompanije.
Možete se osloniti na nas ako vam treba:

  • Izrada web sajta
  • Redizajn web sajta
  • Responsive web dizajn
  • Izrada web shop sajta
  • Izrada WordPress sajta
  • Održavanje web sajta

HTML/CSS/jQuery

Dizajn/Grafika

WordPress

Podrška/Održavanje

Izabrali ste nas

Mislite da smo pravi izbor? Uveravamo Vas da ne grešite.