Izrada WordPress Sajta

Izrada WordPress sajtova koji su atraktivni, funkcionalni, SEO optimizovani, responsive dizajnirani i bezbedni. Nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju izrada WordPress sajtova. Od manjih prezentacionih web sajtova, do složenijih rešenja za online prodavnice, sa integrisanim sistemima za online plaćanje.
Istraži
Izrada wordpress sajta

Šta je WordPress?

WordPress je CMS (sistem za samostalno upravljanje sadržajem). Omogućava da uz odgovarajuću obuku samostalno menjate sadržaj svog sajta.

Izrada WordPress sajtova
Zasto vam je potreban WordPress web sajt sajtic Beograd Srbija

Zašto WordPress?

Niste sigurni da je izrada sajta u WordPress-u pravi izbor?

Ono čime možemo da garantujemo da je WordPress sasvim pouzdana platforma, je činjenica da se iz dana u dan povećava broj sajtova koje pokreće. WordPress pokreće skoro 1/3 svih svetskih sajtova.

Takođe, poznate svetske kompanije koriste baš ovaj CMS. Neke od njih su Time, The New York Times, NASA, BBC America, Mercedes-Benz, Zvanični sajt Švedske, The Walt Disney, Microsoft i mnogo drugih.

Wordpress-izrada-Beograd

Izrada WordPress sajtova

Dizajniramo sajtove koristeći najnovija znanja iz oblasti web dizajna. Cilj nam je da našim partnerima pomognemo da unaprede svoj posao. Bilo da ste mala, srednja ili velika firma.

Da li imate zahtevan zadatak za nas ili jednostavan. Svakom projektu pristupamo sa maksimalnom pažnjom. Želimo da sajtovi koje radimo budu besprekorni, kako bi ostavili pozitivan utisak na posetioce svojih sajtova.

Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!