O NAMA

Mi smo tim mladih ljudi, veštih u web dizajnu i programiranju. Mi na naše klijente ne gledamo kao kratkoročni izvor zarade, već želimo da uradimo sve što je do nas da uspete u svojim namerama. Vaš uspeh znači da smo uradili dobar posao, a to je ono što nas zaista čini uspešnim. Cilj nam je da pružimo najbolju moguću uslugu po pristupačnoj ceni, da u nama vidite pouzdanog partnera koji radi u Vašem interesu.

VAŠ ONLINE DIGITALNI PARTNER

Izrada WordPress sajtova

Izrađujemo WordPress sajtove koji su atraktivni, funkcionalni, SEO optimizovani, responsive dizajnirani i bezbedni. Nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju izrada WordPress sajtova. Od manjih prezentacionih web sajtova, do složenijih rešenja za online prodavnice, sa integrisanim sistemima za online plaćanje.

Atraktivan & funkcionalan

Atraktivan & funkcionalan

Koristimo najnovije tehnologije kako bi kreirali funkcionalne i atraktivne WordPress sajtove. Dopadljive korisnicima, i jednostavne za navigaciju.

Mobile friendly

Mobile friendly

Dizajniramo sajtove koji se prilagođavaju svim rezolucijama i uređajima. Na ovaj način imate jedan sajt i jedan online identitet.

Optimizovan za Google

Optimizovan za Google


Google voli WordPress. Zbog toga se WordPress bolje pozicionira na vodećim pretraživačima, kada bi samo ovu činjenicu mogli da poredimo.

Održavanje

Održavanje

Održavamo WordPress sajtove tako što ne dozvoljavamo da performanse sajta padnu, jednom kada dostignu svoj maksimum.

preko seo optimizacije
preko seo optimizacije
izrada sajta u WordPress-u

Šta je WordPress?

WordPress je CMS (sistem za samostalno upravljanje sadržajem). Omogućava da uz odgovarajuću obuku samostalno menjate sadržaj svog sajta.

Zašto WordPress?

Niste sigurni da je izrada sajta u WordPress-u pravi izbor?

Ono čime možemo da garantujemo da je WordPress sasvim pouzdana platforma, je činjenica da se iz dana u dan povećava broj sajtova koje pokreće. WordPress pokreće skoro 1/3 svih svetskih sajtova.

Takođe, poznate svetske kompanije koriste baš ovaj CMS. Neke od njih su CNN, The New York Times, NASA, BBC. Samsung, Nokia, Yahoo i mnogo drugih.

UTICAJNI SAJTOVI KOJE POKREĆE WORDPRESS

Izrada WordPress sajtova

Dizajniramo sajtove koristeći najnovija znanja iz oblasti web dizajna. Cilj nam je da našim partnerima pomognemo da unaprede svoj posao. Bilo da ste mala, srednja ili velika firma. Da li imate zahtevan zadatak za nas ili jednostavan. Svakom projektu pristupamo sa maksimalnom pažnjom. Želimo da sajtovi koje radimo budu besprekorni, kako bi ostavili pozitivan utisak na posetioce svojih sajtova.

Izrada WordPress sajtova Beograd Srbija
Spremni da pomerimo granice?