O NAMA

Mi smo tim mladih ljudi, veštih u web dizajnu i programiranju. Mi na naše klijente ne gledamo kao kratkoročni izvor zarade, već želimo da uradimo sve što je do nas da uspete u svojim namerama. Vaš uspeh znači da smo uradili dobar posao, a to je ono što nas zaista čini uspešnim. Cilj nam je da pružimo najbolju moguću uslugu po pristupačnoj ceni, da u nama vidite pouzdanog partnera koji radi u Vašem interesu.

VAŠ ONLINE DIGITALNI PARTNER

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija je naziv za set strategija čiji je cilj da se web sajt bolje pozicionira na pretraživačima. To je veoma bitna stavka kada posedujete sajt. Možete da nudite najbolji proizvod po najnižoj ceni. Ukoliko ljudi koji traže proizvod koji nudite, ne mogu da Vas nađu. Potrebno je da se sajt optimizuje.

Zašto SEO?

SEO optimizacija je jedan od najisplativijih, od svih marketinških poteza koje možete preduzeti. Dobra strategija može pomoći da steknete značajnu prednost u odnosu na konkurenciju. Poboljšajte poziciju na pretraživačima. SEO omogućava da dođete do novih klijenata i veće zarade.

Možete očekivati:

  • Bolje rangiranje ključnih reči i povećanje broja posetilaca sajta.
  • Jedan od najisplativijih marketinških poteza.
  • Povećanje kvalitetnijih posetioca koji su zainteresovani za ono što nudite.
  • Dugoročne efekte, jer je SEO oblik dugoročnog marketinga.
SEO optimizacija za Google Srbija

SEO može da čeka

SEO optimizacija nije nešto od čega treba bežati. Konkurencija postaje pametnija i sve je teže dobro se rangirati za prave ključne reči. Što više čekate, dajete vremena konkurenciji da deluje pre Vas. Sutra možda bude kasno. Naručite besplatnu procenu.

SEO usluge

ISTRAŽIVANJE KLJUČNIH REČI

Odnosi se na pronalazak ključnih reči koje koriste potencijalni klijenti. Koje se koriste u sektoru u kome poslujete i njihova pravilna primena na sajtu.

ANALIZA & ISTRAŽIVANJE KONKURENCIJE

Detaljna analiza konkurencije, kako bi mogli da damo preciznu procenu koliko je potrebno vremena da se dobro pozicionirate.

ON PAGE SEO OPTIMIZACIJA

Odnosi se na mere koje mogu preduzeti direktno na sajtu sa ciljem da poprave poziciju na pretraživačima. Imaju značajan udeo u rangiranju.

OFF PAGE SEO OPTIMIZACIJA

Ovo je verovatno ključni deo SEO optimizacije. Odnosi se na gradnju linkova na sajtovima koji prate sličnu nišu u kojoj poslujete. Gde se nalazi najveći potencijalni broj korisnika.

LOKALNA SEO OPTIMIZACIJA

Poseban akcenat je u poslednjih par godina. Ukoliko poslujete na lokalnom tržištu, Vaš sajt treba da bude lokalno optimizovan. Moguće je da apsorbujete značajan broj korisnika na lokalnom tržištu.

Kontaktirajte nas
poboljsajte seo optimizaciju