Održavanje WordPress sajtova

Ukoliko ste se odlučili za WordPress web sajt a ne posedujete tehnička znanja oko njegovog održavanja mi taj posao možemo uraditi za vas. WordPress sajt zahteva redovno ažuriranje kako samog WordPress-a tako i njegovih pluginova.
Istraži
Održavanje WordPress Sajtova Sajtic

Zašto vam je potrebno WordPress održavanje?

Sprečite da izgubite podatke sa svog WordPress sajta ili da vaš sajt budeugrožen na drugi način. Ne dozvolite da za to saznate prekasno. Vaš biznis može biti ugrožen, da izgubite poziciju na Google-u zbog problema koje Google otkrije a vi ne znate.

Web sajt predstavlja aktivan marketinški alat na internetu koji zahteva održavanje elemenata kako bi se zadržao neophodni stepen sigurnosti. U našoj ponudi se nalaze svi neophodni servisi uz pomoć kojih će vaša web prezentacija biti bezbedna.

zasto vam je potrebno odrzavanje wordpress sajtova
nase resenje odrzavanja wordpress sajtova

Naše rešenje WordPress održavanja

Mi vam nudimo preventivne metode, koje će zaštititi vaš biznis. Uz pomoć servisa sa kojima raspolažemo omogućićemo vašem WordPress sajtu da besprekorno funkcioniše. Možete biti sigurni da će vaš sajt imati rezervnu kopiju, da će biti redovno ažuriran, da će biti pod 24/7 monitoringom. Na kraju ćete dobiti i mesečni izveštaj u kome možete videti rezultate našeg rada.

Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!