O NAMA

Mi smo tim mladih ljudi, veštih u web dizajnu i programiranju. Mi na naše klijente ne gledamo kao kratkoročni izvor zarade, već želimo da uradimo sve što je do nas da uspete u svojim namerama. Vaš uspeh znači da smo uradili dobar posao, a to je ono što nas zaista čini uspešnim. Cilj nam je da pružimo najbolju moguću uslugu po pristupačnoj ceni, da u nama vidite pouzdanog partnera koji radi u Vašem interesu.

VAŠ ONLINE DIGITALNI PARTNER

INTERNET MARKETING

To je skup strategija kojima se za kratko vreme može obavestiti veliki broj potencijalnih klijenata. Internet marketing je oblik direktnog marketinga. Direktni marketing je način da se obratite ciljnim grupama koristeći velike baze sređenih podataka. Kada se kaže internet, prvo što pomisle preko 90% korisnika jesu Facebook ili Google. Upravo je preko ovih sistema najbolje reklamirati usluge ili proizvode, jer se svaki uloženi dinar višestruko vraća.

Google AdWords

Odnosi se na reklamiranje na Google-u. Funkcioniše tako što se izaberu ključne reči za koje želite da se reklama pojavljuje. Ako se kampanja podesi kako treba, možete sa relatiivno malo ulaganja da dođete do pravih klijenata. Reklama se pojavljuje samo ljudima koji su ukucali reč koju ste izabrali, zbog čega je veoma efikasna.

Reklamiranje na Google-u
reklamiranje na facebook-u

Facebook Ads

Planiramo, pratimo i optimizujemo reklame na Facebook-u. Reklamiranje na Facebook-u je jedinstven način, kojim možete da povećate domet na ciljanom tržištu. Moguće je ciljati publiku na osnovu interesovanja koje su pokazali, pola, godina i mnogo drugih parametara.