Internet Marketing

To je skup strategija kojima se za kratko vreme može obavestiti veliki broj potencijalnih klijenata. Internet marketing je oblik direktnog marketinga.

Direktni marketing je način da se obratite ciljnim grupama koristeći velike baze sređenih podataka. Kada se kaže internet, prvo što pomisli preko 90% korisnika jesu Facebook ili Google. Upravo je preko ovih sistema najbolje reklamirati usluge ili proizvode, jer se svaki uloženi dinar višestruko vraća.
Istraži
Internet marketing Sajtic

Google AdWords

Odnosi se na reklamiranje na Google-u. Funkcioniše tako što se izaberu ključne reči za koje želite da se reklama pojavljuje. Ako se kampanja podesi kako treba, možete sa relatiivno malo ulaganja da dođete do pravih klijenata. Reklama se pojavljuje samo ljudima koji su ukucali reč koju ste izabrali, zbog čega je veoma efikasna.

reklamiranje na facebook-u

Facebook Ads

Planiramo, pratimo i optimizujemo reklame na Facebook-u. Reklamiranje na Facebook-u je jedinstven način, kojim možete da povećate domet na ciljanom tržištu. Moguće je ciljati publiku na osnovu interesovanja koje su pokazali, pola, godina i mnogo drugih parametara.

Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!