Interface Masters Technologies

Interface Masters Technologies je kompanija sa sedištem u Silicijumskoj dolini. Bavi se razvojem i proizvodnjom inovativnih hardverskih i mrežnih uređaja za ostale tehnološke kompanije.

Istraži

interface-masters-mockup

Izazov

Izazov je bio da se novi dizajn web stranice istakne u korporativnom svetu i prikaže dugogodišnju poslovnu tradiciju našeg klijenta. Takođe je trebalo da bude povezan sa drugim uslugama koje kompanija koristi da bi im pomogla da digitalizuju svoje poslovanje.

Pristup

Naš pristup je bio da web sajt postane centralno marketinško sredstvo za prikupljanje potencijalnih rezultata u marketinške svrhe. Koristili smo WordPress CMS sistem kako bismo upravljanje sadržajem učinili što jednostavnijim. Takođe smo koristili HTML5, Boostrap, JavaScript, Angular i PHP sa WordPress-om kao osnovu.

Layer 29
mobilni-dizajn

Mobilni dizajn

Funkcionalan i pregledan mobilni dizajn omogućuje korisnicima lakšu navigaciju i korisnički doživljaj. Naše web stranice su prilagođene mobilnim uređajima i omogućavaju našim klijentima, poput Interface Masters-a, da na svim uređajima prikazuju svoje proizvode ili usluge.

Selekcija prozivoda

Prikazivanje izbora proizvoda na početnoj stranici bio je naš prioritet i to smo učinili kako bismo korisniku lakse omogućili da dodje do samog proizvoda u sto kraćem periodu.

Proizvodi

Interface Masters proizvodi su podeljeni u 6 grupa. Kako bi njihovi posetioci odmah videli šta kompanija ima da ponudi, dizajnirali smo sekciju sa prikazom svih proizvoda koji se dalje dele i omogućavaju brzo snalaženje i bolje konverzije.

„Web stranica razvijena od strane Sajtic-a dozvoljava nam da svojim klijentima pružimo jasan izgled naših proizvoda i laku navigaciju do bilo kojeg proizvoda koji su želeli.”

IMT Blog

Dizajn ostalih unutrašnjih stranica kako bi doživljaj posetilaca bio potpun, i kako bi sve bilo u skladu sa brendingom i dizajnom glavnih stranica.

MIPS

IMT About,Blog

Rezultati

Uspešno smo postigli naš cilj da sve proizvode na web sajtu našeg klijenta učinimo dostupnim korisnicima u samo dva klika. To je pomoglo Interface Masters-u da povećaju stopu konverzije i, na kraju, svoj profit. Migracija u WordPress je ubrzo pomogla u poboljšanju rangiranja na Google-u i opet profita. :)

Aktivan

Jun 2019.

Klijent

Interface Masters Technologies

Platforma

WordPress

Pretvorite vaše ideje u stvarnost sa nama i unapredite svoje online poslovanje!