Zašto moj web sajt nije posećen, i ne donosi rezultate?

Svi su upoznati sa tim koliko je korisno imati web sajt. Kako bi Vam internet prezentacija donela očekivane rezultate, potrebno je da bude posećena. Evo nekih od razloga zašto to ne čini.

Niste prisutni na društvenim mrežama

Da li imate Facebook stranicu koja je povezana sa sajtom?  Možda twitter nalog? Ako je odgovor ne, treba nešto da uradite da se to promeni.

Veliki broj korisnika društvenih mreža, je potencijalni izvor klijenata. U zavisnosti od posla kojim se bavite, potrebno je da izaberete jednu ili više društvenih mreža.  Izbor treba da zavisi od sadržaja koji bi objavljivali.

Web sajt se sporo učitava

Da li možete da skuvate kafu dok čekate da se sajt učita? :) Ovo je šala. Iskreno se nadamo da to niko ne može. Vreme propisano kao maksimum je 3 sekunde. Ako se učitava duže, znači da možda imate problem.

Ostaviti dobar prvi utisak je važno. Ali imati šansu da ostavite povoljan utisak je još važnije. U praksi se pokazalo, da ljudi napuštaju sajtove koji se dugo učitavaju i da nemaju strpljenja da čekaju. A postoji nekoliko razloga zbog kojih sajt može da bude spor. Poverite brzinu ovde.

Ne prilagođava se mobilnim uređajima

Još jedan od značajnih razloga zašto potencijalni klijenti napuštaju Vašu internet stranicu. Novi vid izrade web sajtova je da se oni prilagođavaju svim uređajima. To se naziva i responsive web dizajn.  Kako smo ranije pisali o tome, možete pročitati takođe u okviru našeg bloga. Zašto je responsive web dizajn bitan?

Nije optimizovan za pretraživače

Ovo se odnosi na poziciju na Google-u. I ono što svi priželjkujemo, da budemo u vrhu. Potrebno je dobro se rangirati za neke ključne reči koje potencijalni klijenti pretražuju.

Ponekad je teško ostvarivo biti u vrhu pretrage, ne i nemoguće. Zato se skoro uvek isplati uložiti u SEO optimizaciju sajta.

Vaš web sajt loše izgleda

Štedeli ste na web dizajnu? To je sjajno. Koliko ste uštedeli? Dobar web dizajn nije jeftin. I ne treba štedeti. Koliko košta ako ostavite loš utisak? Ili neko odustane od toga da Vas kontaktira ili radi sa Vama samo zato što sajt ne izgleda kako treba.

Mi dizajniramo sajtove koji su drugačiji.

Ukoliko imate bilo koji od ovih problema, možete nas kontaktirati. Takođe budite slobodni da nas pitate za savet. Uvek smo spremni da pomognemo, da budete bolji.

Generic filters
Exact matches only

Kategorije

Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Prijavite se na Newsletter